Suya %50 indirim yapıyor

Suya %50 indirim yapıyor Suya %50 indirim yapıyor
A- A+
Reklam

Bolululara 4.5 yıldır Türkiye’nin en pahalı suyunu içiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, seçimler öncesi suda %50 indirime gidiyor.

Bolu Belediye Başkanı olduktan sonra görevde olduğu 4.5 yılda Bolu Halkına hizmet etmek yerine kendi siyasi ikbali için Boluluların yıllarına ipotek koyan Tanju Özcan; Cumhurbaşkanlığı hayaliyle başladığı siyasi yolculuğunda CHP’den de atıldı ve kendisi için oturacak koltuk kalmayınca, yeniden rotasını Bolu Belediye Başkanlığı koltuğuna çevirdi.

Elinde kalan Bolu Belediye Başkanlığı koltuğunu kaybetmemek için son bir aydır Bolu’da makyaj çalışmaları yaparak göz boyayan Tanju Özcan, şimdi de en büyük seçim yatırımı olan suyu ucuzlatma kozunu ortaya sürdü.

Türkiye’nin en pahalı suyunu Bolu Halkının içtiğini ve suda indirim isteyen muhalefet Bolu Belediyesi Meclis Üyelerine; elektrik fiyatını ve diğer giderlerdeki artışı bahane olarak ortaya koyan Özcan, bu kalemlerde herhangi bir ucuzlama olamamasına karşılık, suda indirim yapacak.

Bolu Halkının 6 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde yeniden oylarına talip olarak Bolu Belediye Başkanı olmak için suda %50 indirim yapmak istediği iddia edilen Tanju Özcan, bu teklifini bu akşam toplanan Bolu Belediyesi Meclisinde gündeme getirdi. Teklif Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilirken, Bolu’da suya %50 indirim yapılması kararının haftaya Meclis’ten geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler